شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان به شرکت های گفته می شود که فعالیت های شرکت درراستای تولید و به اجرا رساندن اختراعات باشد. از همین رو یکی از نکات مهم در ثبت شرکت با عنوان شرکت های دانش بنیان، وجود اختراع و ابتکارات جدید است.


به طور دیگر می توان گفت، شرکت دانش بنیان به شرکتی الحاق می شود که از یک درصد تا صد درصد سهم شرکت برای یک موسسه علمی مثل دانشگاه و یا یک صنف پژوهشی و یا حتی از ۵۱ درصد تا ۱۰۰ درصد سهم شرکت برای اعضای هیات علمی دانشگاه و یا یک صنف پژوهشی باشد و اگر سهم مراکز یا همان موسسات علمی مثل دانشگاه کمتر از ۵۰% باشد شرکت دانش بنیان مبدل به یک شرکت خصوصی محسوب می شود ولی در غیر این صورت شرکت های دانش بنیان جز شرکت های دولتی محسوب می شود.

ثبت شرکت دانش بنیان

۱– شرکت دانش بنیان شرکتی است که فقط موسسین آن از اعضای هیئت علمی باشند.
اگر سهم مراکز علمی (دانشگاه) از پنچاه درصد پایین تر باشد ، شرکت دانش بنیان به عنوان یک شرکت خصوصی محسوب میشود که باید مطابق با قانون تجارت باشد.
۲– شرکت هایی که دانشگاه ها هم در آن سهم دارند.
اگر سهم دانشگاه پنچاه درصد یا بیشتر باشد، شرکت دانش بنیان، شرکتی دولتی محسوب می شود.
نوع دیگر خدمات ارزنده و قابل توجه و همچنین تخصصی ثبت کاج ثبت، ثبت شرکت دانش بنیان می باشد. می توان روند ثبت شرکت های دانش بنیان را به اختصار اینگونه بیان کرد:
دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی پس از تصویب امکان ثبت شرکت دانش بنیان در آیین نامه ی مالی و معاملاتی خود در هیات امنا، می توانند شروع به تشکیل شرکت های دانش بنیان نمایند. هر شرکت دانش بنیان به پیشنهاد تعدادی از اعضا ی هیات علمی و تصویب دانشگاه یا واحد پژوهشی تاسیس خواهد شد و یا توسط دانشگاه و واحد پژوهشی به اعضای هیات علمی پیشنهاد می شود.

ثبت شرکت در مناطق آزاد

شهرهایی هستند که جز شهرهای بندری و یا غیر بندری هستند که بر اساس قانون ، جز مناطق آزاد محسوب می گردد. ثبت شرکت در منطقه های آزاد در صورتی است که برخی از شهرهای کشور که شهرهای بندری یا غیربندری باشند،مطابق با قانون در منطقه آزاد محسوب میگردد و می توان شرکت را در مناطق آزاد به ثبت رساند.


مناطق آزاد دارای یکسری ویژگی های خاصی هستند که افراد ترغیب می شوند که شرکت خود را در این مناطق ثبت کنند.
مزایای متعددی و خاصی برای مناطق آزاد در نظر گرفته شده که شامل:
ویژگی های زیاد و خاصی برای شرکت های ثبت شده در مناطق آزاد وجود دارد که میتوان به:
·         معافیت مالیاتی پانزده ساله و تخفیف مالیاتی بر اساس مقررات داخلی کشور برای شرکت هایی که در مناطق اقتصادی فعالیت می کنند
·         به فروش رساندن کالا در مناطق ویژه اقتصادی فقط ویژه ی تبعیت های خارجی است اما در مناطق آزاد فروش محصولات هم برای تبعه های خارجی و هم داخلی امکان پذیر است.
·         اجازه ورود و ویزا برای تبعه های خارجی در منطقه های خاص بر اساس قانون و مقررات داخلی کشور می باشد اما در منطقه های آزاد ، ویزای ورود در مرزهای ورودی به کشور داده می شود و مقررات کار و بیمه اجتماعی در استخدام داخل کشور است.
·         قانون کار و بیمه در مورد استخدام تبعه های خارجی در منطقه های آزاد منابق با قانون های مخصوص مناطق است اما در منطقه های خاص اقتصادی منابق با مقررات داخل کشور می باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

ثبت شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور کسب و کار تشکیل می شود. در شرکت با مسئولیت محدود شرکا بدون افتتاح حساب، داشتن سهام یا درصد از شرکت فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول دیون شرکت است.
سرمایه برای ثبت مسئولیت محدود باید ” حداقل صد هزار تومان ” باشد اما برخلاف ثبت شرکت سهامی خاص نیاز به واریز این مبلغ در حساب شرکت نیاز نمی باشد و صرفا در اساسنامه شرکت ذکر خواهد شد.
شرکت با مسئولیت محدود از پرکاربرید ترین شرکت های ثبت شده در اداره ثبت شرکت ها می باشد. ساده ترین و پر کاربرد ترین نوع شرکت، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد که اکثر شرکت هایی که ثبت می گردنند از این نوع شرکت می باشند. جهت انجام امور بازرگانی و کاری در سیکل کوچک تا متوسط از ثبت شرکت با مسئولیت محدود استفاده می گردد.

ثبت شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص به شرکتی گفته می شود که سرمایه اولیه آن توسط اعضا تامین گردد. هر یک اعضا به یک مقدار سهام دار خواهند بود و سهم الرشکته خواهند داشت. برخلاف شرکت سهامی عام، سهام شرکت سهامی خاص فقط در اختیار اعضای خاص که همان هیات مدیره هست، خواهد بود و عموم حق سهامداری نخواهند داشت.


در واقع منظور از شرکت های سهامی خاص، شرکت¬های تجاری است که سرمایه آنها به سهام تقسیم می شود و تمام سرمایه شرکت توسط موسسین آن تامین می شود. مسئولیت سهامداران در قبال شرکت مستقیماً وابسته به مبلغ اسمی سهام آنهاست. لازم به ذکر است که مبلغ اسمی سهام¬ها با هم برابر است.
در هنگام ثبت شرکت سهامی خاص می بایست پس از تعیین سرمایه شرکت، میزان ۳۵ درصد از آن را در حساب شرکت نزد یکی از بانک ها واریز نمایند. اعتبار شرکت سهامی خاص جهت گرفتن پروژه و وام و .. از شرکت مسئولیت محدود بیشتر است.

نکات ثبت شرکت سهامی خاص

جهت ثبت شرکت سهامی خاص، حضور حداقل ۳ عضو به عنوان هیئت مدیره و ۲ نفر به عنوان بازرس (یکی اصلی و دیگری ذخیره) الزامی است که همگی باید به سن قانونی رسیده باشند. لازم به ذکر است که بازرسین نباید رابطه خانوادگی با هیئت مدیره داشته باشند.
1-         اعضای هیئت مدیره باید حداقل یک سهم داشته باشند. ( غیر از موارد عضو خارج از شرکا)
2-       حداقل سرمایه مجاز شرکت سهامی خاص صد هزار تومان است که پرداخت نقدی ۳۵ درصد آن در زمان ثبت شرکت الزامی است که باید توسط موسسین شرکت تامین شود.
3-     مسئولیت هر یک از سهامداران در قبال دیون و تعهدات شرکت به مبلغ اسمی سهام وی بستگی دارد.
4-       انتشار اوراق قرضه در شرکت¬های سهامی خاص ممکن نیست.
5-      سهام شرکت سهام خاص را نمی¬توان در بازار بورس معامله کرد.
6-       نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص منوط به اعلام موافقت مجامع عمومی سهامداران شرکت است.
7-      صدور سهام قبل از ثبت شرکت غیرقانونی است و جرم شناخته می شود.

ثبت شرکت هدلینگ

به شرکت های هلدینگ گفته می شود که فعالیت های آن ها راستای رشد اقتصادی نفش به سزای داشته باشد و زمانی که به طور همزمان این گونه از شرکت ها در زمینه ی های مختلف اقتصادی با گستردگی زیاد فعالیت کنند می بایست فعالیت های شرکت خود را به صورت شرکت های مختلف دسته بندی کنند.


به طور کلی شرکت های سهامی عام و خاص که دارای زیر شاخه هستند و تمامی فعالیت های آن کاملا زیر نظر مدیر عامل و اعضای اصلی هیت مدیره باشد را شرکت هلدینگ می گویند . شرکت هلدینگ و یا همان شرکت های اصلی سهام دار چند شرکت هستند به همین دلیل شرکت اصلی در همه ی شرکت های زیر مجموعه یک نفر را به عنوان عضو هیئت قرار میدهد که حق رای و تصمیم گیری برای امور شرکت را دارد و شرکت هلدینگ با خرید قسمت زیادی از سهام یک شرکت دیگر دارای حق اظهار نطر بوده و شرکتی که قسمت عمده سهم خود را فروخته است شرکت فرعی یا دوم گفته می شود که اینگونه از شرکتها (شرکت های فرعی یا دوم) به صورت جداگانه فعالیت خودشان انجام میدهند اما با نظارت دقیق شرکت هلدینگ که کاملا بر نحوه عمل کرد واقف هستند.
برای ثبت شرکت هلدینگ نیاز است از اداره ثبت شرکت ها ، شازمان بورس اوراق بهادار گواهی رضایت و مجوز اخد شود که برای اخذ مجوز شرکت هلدینگ فقط نیاز است که مدیر عامل و یا یکی از اعضای اصلی شرکت که در هیئت مدیره شرکت حضور دارند نامه ای مبنی بر اخذ مجوز به سارمان بورس فرستاده و سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از بررسی و تایید آن شرکت را به سازمان ثبت شرکت ها معرفی می نماید.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت هلدینگ

برای ثبت شرکت هلدینگ نیاز است مانند ثبت ما بقی شرکتها مبلغی را برای سرمایه اولیه مشخص نمود که کمترین سرمایه اولیه برای شرکتهای هلدینگ سهامی خاص مبلغ پنچاه میلیارد ریال و سرمایه اولیهه شرکتهای هلدینگ سهامی عام مبلغ یکصد میلیارد ریال است.
مدارک لازم برای ثبت شرکت هلدینگ به شرح ریز می باشد:
1-         آگهی تاسیس شرکت هلدینگ یا همان مادر
2-       برگه ی اجازه نمایندگی صادر شده از شرکت مادر برای ثبت شرکت هلدینگ
3-      کپی برابر اصل شده ی کارت ملی و شناسنامه همه ی سهامداران حقیقی یا حقوقی
4-       کپی برابر اصل شده ی کارت ملی و شناسنامه هیت مدیره
5-      عدم سوء پیشینه برای نماینده شرکت هلدینگ و همه ی اعضای شرکت اعم از هیئت مدیره

    
 شاه ولی حسینی
میگم چجوری ثبت نام کارت هوشمند بگیرم

پاسخ کارشناس :

سلام. وقت بخیر. جهت انگشتنگاری قبلا به دفاتر کفالت اراک مراجعه کردین ؟ اگر مدارکتون کامل باشه و کارت هوشمند براتون صادر بشه خود دفتر کفالت باهاتون تماس میگیره که تشریف ببرین برای دریافت کارت . هزینه ها رو هم همونجا ازتون میگیرن . به هیچ وجه برای کسی هزینه ای کارت به کارت نکنین.
سایت و شبکه های اجتماعی ما رو دنبال کنین مطالب و اخبار در زمینه اتباع رو به روز قرار میدیم .
در حالا حاضر در حال تهیه یک مطلب کامل و جامل در زمینه کارت هوشمند هستیم و بزودی بر روی سایت قرار میدیم که بسیاری از سوالات شما رو پاسخ میده . 
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید