اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور

نحوه ی اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور

در زندگی هر فرد یکی از مراحلی که نیاز به تصمیم گیر مهم و انتخاب صحیح برای آینده دارد مرحله انتخاب رشته ی تحصیلی می باشد و در این مرحله یک عده به بازار کار می روند و عده ای هم راه انتخاب تحصیل را برمی گزینند. اما آنان که ادامه ی تحصیل را انتخاب می کنند وضعیتشان بدین گونه می باشد که یا در کشور خودشان ادامه تحصیل می دهند و یا در کشوری دیگر قصد ادامه ی تحصیل را دارند. آن دسته از دانشجویانی که به دنبال ادامه ی تحصیل در کشوری دیگر می باشند بایستی ابتدا کشور مقصد را انتخاب کنند سپس دانشگاه و اینکه در چه مقطع تحصیلی می خواهند تحصیل کنند زیرا ممکن است فردی تا یک مقطع تحصیلی را در کشورش بوده و برای ادامه ی تحصیل قصد مهاجرت به کشوری دیگر را دارد و این مسئله را هم می بایست مدنظر قرار داد که حتما چندین دانشگاه را جزء گزینه های خود قرار دهد زیرا شرایط پذیرش دانشجو در هر کشوری متفاوت است برخی از کشورها سختگیر هستند و برخی ممکن است مواردی رایگان داشته باشد که نظر دانشجو را جلب کند اما حتما موارد دیگری را مانند ظرفیت پذیرش و آمار درخواست دهندگان را مورد بررسی قرار دهد در ادامه به مواردی که برای اقدام و درخواست باید انجام داد اشاره میشود:

خدمات تحصیل تابعیت
۱- اولین مرحله گذراندن یکی از آزمون های معتبر نظیرIELTS  یاTOEFL است و اخذ  نمره ی قبولی است. آزمون مزبور مربوط به دانشگاه های انگلیسی زبان است ، به این دلیل که یکی از مهمترین مراحلی می باشد که برای ورود به یک دانشگاه خارج از کشور باید در نظر داشت زیرا حتما مدرکش مورد بررسی قرار میگیرد.

۲- انتخاب کشور مورد نظر از انتخاب هایی مهم و حائز اهمیت باید برای دانشجو باشد اینکه آن کشور مقصد با روحیات او سازگار است و همچنین امتیازات آن کشور را هم مورد بررسی قرار دهد تا بتواند بهترین را در این موارد پیدا کند.

۳- بعضی از دانشگاه ها ثبت نام آنلاین دارند و برای ثبت نام بایستی ابتدا مقداری هزینه پرداخت کرد زیرا مدارک دانشجو باید جهت ثبت نام در سایت آپلود شود.

۴- جستجو در وبسایت دانشگاه ها که در این وبسایت ها ترم های تحصیلی ، شرایط افرادی که می توانندapply کنند، لیست اساتید درج شده است.

۵- تماس با اساتید دانشگاه ها با ارسال “ایمیل” ، متن های ایمیل ها باید مختصر و مفید و حداکثر از ۱۵۰۰ کلمه تجاوز نکنند. در “ایمیل” می بایست تجارب علمی و عملی خود را ذکر کنید و اگر ایده ی جدیدی دارید ذکر کنید.

۶- داشتن رزومه خوب و تاثیرگذار مشتمل بر سوابق تحصیلی ، شغلی، تجربیات ، پروژه ها ، مقالات یا اختراعات . نمره ی زبان ، شرکت در همایش ها و کارگاه های مختلف و ارائه ایده های نو بسیار مؤثر است بدلیل اینکه اگر دانشجوی دیگری در رده ی انتخابی شما باشد با ارائه هرکدام از موارد ذکر شده برتری شما را نسبت به دانشجوی دیگر نشان دهد.

۷- گرفتن ریز نمرات از دانشگاه محل تحصیل

۸- ارسال مدارک

۹- پی گیری برای خدمات اقامت در کانادا از طریق سرمایه گذاری حداقل نیاز به ۱۰۰هزار یورو می باشد.تجربه و سابقه ی مدیریتی نیز حائز اهمیت است . تسلط به زبان انگلیسی نیز از عوامل تأثیرگذار است.

۱۰- مؤسسه حقوقی آریانا با تعاملات و ارتباطات حرفه ای و شغلی و با در نظر داشت صرفه و صلاح موکلین خود در یک فرایند منسجم و کاملا تخصصی و با دارا بودن وکلای متبحر و مجرب در عرصه پذیرش دانشجو ، تحصیل و اقامت در خارج از کشور با رعایت اصول ، ضوابط و استانداردهای کشور مبدا و کشورهای مقصد انتخاب دانشجویان برای تحصیل و پذیرش دانشگاه و اقامت ، آمادگی ارائه بهترین و مناسب ترین خدمات را در این زمینه دارد.

و در آخر هم باید اشاره کرد که هدفتان از ادامه ی تحصیل ، رفتن به کشور انتخابی و کلا توضیحاتی کوتاه در مورد خودتان و در واقع انگیزه نامه را بنویسید و سپس اپلیکیشن فرم یا همان فرم درخواست را باید پر کنید و برای دانشگاه یا دانشگاه های مورد نظر آپلود کنید.
اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید